Wraps met rauwe ham en Parmezaanse kaas als borrel-bite

Met wraps kan je onwaarschijnlijk veel makkelijke borrelhapjes maken. Het aantal combinaties die je kunt maken is oneindig.

Om je een beetje op weg te helpen in de wraps-jungle zet ik hier regelmatig lekkere recepten neer. Vandaag dus wraps met rauwe ham en Parmezaanse kaas. Natuurlijk wel weer the-easy-way.

Met Rauwe ham en Parmezaanse kaas maak je heel eenvoudig de lekkerste wraps hapjes klaar

Met Rauwe ham en Parmezaanse kaas maak je heel eenvoudig de lekkerste wraps hapjes klaar

Ingrediënten voor wraps met rauwe ham

  • 2 wraps
  • 100 gram rauwe ham (bijvoorbeeld Parmaham)
  • Bakje Philadelphia met kruiden
  • 4 zongedroogde tomaatjes
  • 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • Plukje rucola sla

Deze hapjes kun je makkelijk in grote hoeveelheden maken. Perfect voor een receptie bijvoorbeeld

Deze hapjes kun je makkelijk in grote hoeveelheden maken. Perfect voor een receptie bijvoorbeeld

Zo maak je de lekkerste wraps hapjes met Parmezaanse kaas en ham

  • De wraps kan je het beste eerst even verwarmen (anders gaan ze stuk bij het oprollen)
  • Besmeer de wraps met Philadelphia
  • Strooi de Parmezaanse kaas over de zuivelspread
  • Verdeel de ham over de wraps
  • De zongedroogde tomaatjes fijn snijden en ook over de wraps verdelen
  • Nu nog wat rucola over de wraps verdelen en dan ben je al bijna klaar
  • Rol de wraps zo strak mogelijk op en verpak ze in plastic huishoudfolie
  • Leg de wraps minimaal een uur in de koelkast (dan zijn ze straks makkelijker te snijden in hapjes-formaat)
  • Voor het serveren snij je de wraps in makkelijk één-haps formaat
  • De kontjes zijn niet zo mooi en die eet je lekker zelf op, hé de kok moet natuurlijk wel proeven toch?
  • Steek een prikkertje door de wraprolletjes en klaar ben je

Met dit recept maak je ongeveer 12-14  lekkere hapjes met ham en Parmezaanse kaas

Omdat je deze hapjes prima vooraf kunt maken zijn ze zeer geschikt om te maken als je voor een grote groep mensen hapjes moet maken.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.