Wraps hapjes met carpaccio

Een lekker luxe hapje met carpaccio? Hier is een heel lekker en heel eenvoudig recept voor een heerlijk luxe borrelhapje.

Carpaccio is normaal gesproken gemaakt van super dun gesneden rauwe ossenhaas. Er bestaan echter ook andere varianten: carpaccio van rauwe tonijn, zalm of biefstuk. Ik ben bij dit recept uitgegaan van de versie met ossenhaas.

Sommige mensen missen soms een sausje: balsamico dressing is een aardige optie en vaak zit en bij een carpacciopakket uit de supermarkt al een zakje dressing bij. Tips voor een lekkere dressing/sausje voor deze wraps zijn van harte welkom. In plaats van rucola kan je ook gewone ijsbergsla gebruiken

Met dit recept kan je ongeveer 15 a 20 borrelhapjes maken

Ingredienten wraps met carpaccio

  • 2 wraps
  • 1 bakje roomkaas
  • Handje rucola
  • Pijnboompitjes
  • 120 gram carpaccio
  • Beetje geraspte Parmezaanse kaas
wraps met carpaccio

wraps met carpaccio

Hoe maak je luxe wraps hapjes met carpaccio?

  • De wraps even verwarmen volgens de verpakking (magnetron of in een droge koekenpan)
  • Smeer een dun laagje roomkaas op de wraps
  • Een beetje rucola over de wraps verdelen
  • Nu de carpaccio op de rucola leggen en strooi dan de pijnboompitjes en de geraspte Parmezaanse kaas over de carpaccio
  • Rol de wraps strak op wikkel ze in plastic huishoudfolie
  • Leg de wraps nog minimaal een uur in de koelkast
  • Pas vlak voor gebruik de wrap in plakjes van ongeveer 1 cm snijden en eventueel vastzetten met een prikkertje

Zoals je ziet, moeilijk is het niet maar je maakt zo in een paar minuten wel een wraps hapje om je vingers bij op te eten.

Latest Comments

  1. Marieka 13/02/2017
    • admin 16/02/2017

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.