Spaanse worst met garnalen hapjes

Spaanse worst is fantastisch om lekkere hapjes mee te maken. Vol smaak, en zowel warm als koud erg lekker. Wat je zeker een keer moet proberen zijn deze surf-en-turf borrelhapjes. Heel makkelijk om zelf te maken en het ziet er super chique uit.

Ik prik deze hapjes graag op een sateprikker. Fijn om niet met je vingers aan de vette Spaanse worst te hoeven zitten. Al helemaal als je je helemaal hebt opgedirkt voor een feestje met je mooie witte blouse….

spaanse worst met garnalen hapjes
Spaanse worst met garnalen hapjes

Wat heb je nodig voor deze hapjes met Spaanse worst en garnalen?

  • 10 gepelde voorgekookte garnalen
  • Stukje chorizo worst
  • Beetje platte peterselie
  • Evt. drupje olijfolie

Ideaal voor mensen die graag simpele makkelijke maken. 3 ingrediënten en meer niet!

Zo maak je deze hapjes met Spaanse chorizo worst en garnalen klaar

  • Snij de worst in dunne kleine plakjes (max 5 mm)
  • Doe de plakjes chorizo in een koekenpan en bak de plakjes worst op middelhoog vuur in een paar minuten tot ze goed warm zijn
  • Er loopt wat vet uit de chorizo worst plakjes, dat is mooi want in dat vet bak je de garnalen ook nog een paar minuten
  • Steek nu de sateprikker door het worstje en dan de garnaal er bovenop
  • Garneer met een beetje peterselie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.