Prachtig hapje voor de paasbrunch met kwarteleitjes

Dit hapje met roggebrood en gebakken kwarteleitjes is natuurlijk een sieraad voor het oog en ook nog eens erg lekker. Een heel klein gebakken eitje op een roggebrood rondje is perfect voor de luxe paasbrunch.

Deze hapjes zijn heel simpel te maken. Vooral zo rond Pasen sloven we ons uit voor een lekker ontbijt of een paasbrunch. Het lijkt ieder jaar een grotere hype te worden dat Pasen. Om de stress niet te ver op te laten lopen heb ik lekker hapje voor je. Zo klaar, niet moeilijk en wel lekker luxe qua uiterlijk.

Heerlijk hapje voor de paasbrunch: een canepe met gebakken kwarteleitjes

Heerlijk hapje voor de paasbrunch: een canepe met gebakken kwarteleitjes

Ingrediënten voor roggebrood hapjes met gebakken kwarteleitjes

  • Roggebrood in rondjes (je kunt ook gewoon roggebrood kopen en zelf rondjes uitsteken)
  • Doosje kwarteleitjes (zeker rond Pasen in iedere supermarkt te koop)
  • Peper en zout
  • Verse bieslook of dille
  • Roomboter

Zo maak je deze vrolijke paashapjes met kwartelei klaar

  • Steek rondjes uit het roggebrood of koop ze meteen al als rondje
  • Zet een koekenpan op het vuur en bak de kwarteleitjes in een paar minuten gaar in boter
  • Hou de dooier gewoon heel
  • Leg de kwarteleitjes op de roggebroodrondjes
  • Strooi er wat peper en zout overheen
  • Garneer met verse geknipte bieslook, peterselie of dille

Het is heel makkelijk om te maken maar het ziet er toch helemaal fantastisch luxe uit.

Laat een reactie achter