Omeletrolletjes met gerookte zalm

Een omelet is niet alleen maar lekker bij het ontbijt. Ook als borrelhapje is een omelet heel erg lekker. Zeker als je een vulling maakt van zuivelspread en gerookte zalm.

Een paar jaar geleden hadden we nog nooit van zuivelspread gehoord maar tegenwoordig zijn er heel wat merken op de markt zoals Philadelphia en alle huismerken van de supermarkten. Zuivelspread is dan ook verkrijgbaar in heel veel smaken. Ik gebruik voor dit borrelhapje de gewone naturel variant maar ook met monchou kan je de vulling maken voor deze hapjes. Je moet dan wel met wat melk de monchou een beetje vloeibaarder roeren.

Ingrediënten omeletrolletjes met zalm

  • 6 eieren
  • Scheutje melk
  • Versgemalen peper en zout
  • 2 eetlepels verse dille
  • 1 pakje Philadelphia naturel
  • 200 gram gerookte zalm

maak van omeletrolletjes een lekker borrelhapje met zalm

maak van omeletrolletjes een lekker borrelhapje met zalm

Hoe maak je omeletrolletjes met zalm?

  • De eieren even loskloppen met wat melk, peper en zout en wat dille
  • Bak in een koekenpan 6 kleine omeletjes
  • Laat de omeletjes even afkoelen
  • Besmeer de omeletjes met de zuivelspread naturel
  • Leg er een paar plakjes zalm op
  • Rol de omeletjes voorzichtig op en wikkel ze in wat huishoudfolie
  • Leg de rolletjes minimaal 2 uur in de koelkast
  • Voor gebruik uit de koelkast halen en in plakjes snijden met een scherp mes

zalm voor de omeletrolletjes

zalm voor de omeletrolletjes

Tip gebruik echt een scherp mes om de rolletjes in plakjes te snijden want anders gaan de rolletjes snel stuk.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.