Borrelplank kopen van 1,5 meter

Juist nu moet je deze 1,5 meter lange borrelplank kopen. Je hapjes serveer je leuk en hip op een mooie houten borrelplank. Met deze XXXL borrelplank kan je hapjes serveren en toch nog 1,5 meter afstand houden. Super handig maar vooral een waanzinnig mooi ding. Ik als hapjes liefhebber moet deze plank hebben.

Borrelplanken zijn helemaal hip

Vroeger legde je borrelhapjes gewoon op een bord. Heel vroeger gebruikte je zelfs een etagère. Dat zien we nu als toch wel truttig ding. Alles komt weer terug dus waarschijnlijk is het over 10 jaar weer helemaal hip. Nu serveer je je hapjes dus op een plank.

Voordelen van een borrelplankje

Wat heel handig is aan een borrelplank is dat je makkelijk bij de hapjes kan komen. Als je een hapje wil pakken kan je er makkelijk bij, zonder dat je met je handen alle hapjes aanraakt die er net naast liggen.

borrelplank kopen

De corona borrelplank

Zolang we nog niet naar de kroeg mogen moeten we het thuis gezellig maken met de eigen gezinsbubbel. Om de stemming goed te houden is het leuk om een huisborrel te organiseren. Laat iedereen een lekker borrelhapje maken en maak er een gezellige avond van. Kleine kinderen hebben misschien een beetje hulp nodig, maar het is wel leuk om samen met kleine kinderen te kokkerellen. Deze 1,5 meter lange plank zal over een paar jaar een aandenken zijn aan deze tijd.

Leuke hapjes voor op de borrelplank

Pizzahapjes van bladerdeeg die je kan maken in de airfryer.

Je maakt deze hapjes met tosti quicksaus. Dit hapje is super makkelijk om te maken. Bijna iedereen lust pizza, dus deze hapjes zijn meestal heel snel op.

in 5 simpele stappen een heerlijk bladerdeeg pizza hapje maken, Het kan echt!
in 5 simpele stappen een heerlijk bladerdeeg pizza hapje maken, Het kan echt!

7 soorten rosbiefrolletjes voor op de borrelplank

Je kan op heel manieren rosbiefrolletjes maken. Je kan bijvoorbeeld hapjes maken met pesto, Parmezaanse kaas en veldkaas. De versie met ei en truffelmayonaise is hier ook heel populair

Dadels met geitenkaas

Ook een heerlijk hapje wat werkelijk door iedereen te maken is. Veel makkelijker kan het niet. Lekkere hapjes hoeven helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Voor meer inspiratie kan je volop recepten vinden op deze site. Wedden dat je die 1,5 meter zo vol hebt?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.